RADIO MAKARSKA RIVIJERA

…makarski zauvijek !

 

Program Radija Makarska Rivijera počeo se emitirati

12. siječnja 1992.godine.

 

Danas emitiramo na dvije frekvencije 97,6 mHz i 98,4 mHz.

 

Raznolikim i dinamičnim programom nastojimo slušateljima približiti sve segmente društvenog života, s naglaskom na kvalitetu sadržaja kojeg promovira, a u svrhu pozitivnog utjecaja na društvo u cjelini.

 

Naša programska shema pruža brojne teme slušateljima svih generacija i različitih interesa. Kroz program promičemo politički pluralizam, kulturu demokracije, društveni dijalog i ljudska prava.

 

Započeli smo kao ratni radio prateći Domovinski rat na južnom bojištu nastojeći pružiti slušateljima pravodobne informacije.

 

Posebnu pozornost pridajemo radu lokalne uprave od Brela, preko Baške Vode, Makarske, Tučepi, Podgore do Gradca, nastojeći objektivno prezentirati sve što se događa.

 

Redovno prateći rad svih struktura lokalne vlasti, kao i svih udruga i pojedinaca koji doprinose razvoju civilnog društva, nastojimo informirati i poticati, afirmativno sudjelovati u različitim projektima.

 

Raznolik program koji donosi informacije i teme iz različitih društvenih sfera poput kulture, gospodarstva, posebice, turizma, sporta, odgoja i obrazovanja, rada različitih udruga i organizacija, slušateljima omogućava pravovremeni uvid u događaje, te im pruža priliku da se upoznaju s nečim novim ili pak, da prošire svoja znanja.

 

Glazbeni dio programa je prepoznatljiv, te nudi uvid u recentnu glazbenu produkciju, kako svjetsku, tako i domaću. U skladu sa poslovicom „o ukusima se ne raspravlja“ naši glazbeni urednici uz mainstrem glazbu, prate različite glazbene pravce, ali i stvaralačka razdoblja od davnih 50-ih, 60-ih do danas. Interakcijom slušatelja, glazbenika i urednika nastojimo i educirati i zabavljati glazbom, ali i čuvati bogatu glazbenu baštinu našeg podneblja.

 

Djelatnici:

 

Mario Katić

Marela Čović

Marko Bušelić

Zoran Spajić

Dragan Katavić

Ivna Talaja

Martina Topić

Snježana (Žana) Šulenta

 

Trideset godina rada i stvaranja, do trećeg kata stare srednje škole u Makarskoj, odavna izlizanim skalama, popeo se cijeli niz prijatelja radija, suradnika, zaposlenika, branitelja, glazbenika, političara, umjetnika, gospodarstvenika, slučajnih prolaznika, i svi su oni utkani u 30 godina RMR-a... Uz sjećanje na našega don Ivu Đurđevića, koji nas je prerano napustio, i danas se s istim guštom i voljom penjemo ka trećem katu...

 

Od srca hvala...

Slušaj nas Online

COVID 19 Informacije

VAŽNI KONTAKTI

 
U slučaju potrebe za odlaskom uzdravstvenu ustanovu, prethodno se javite telefonom liječniku obiteljske medicine ili nadležnom epidemiologu.
Broj dežurnog epidemiologa - Zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije je

091 15 12 003.
 
Po završetku samoizolaciji građani se javljaju na broj
021 401 119,
broj je aktivan 24 sata dnevno.
Na stranici
www.koronavirus.hr   koju je pokrenula Vlada Republike Hrvatske, imate odgovore na sva

pitanja o koronavirusu kao i preporuke za osobe
kojima je određen zdravstveni nadzor u kućnoj samoizolaciji!
 
Ravnateljstvo civilne zaštiteza građane je uvelo

i broj 113
specijaliziran za slučajeve koronavirusa koji je

aktivan 24h/dan.

 

Info

RADIO MAKARSKA RIVIJERA d.o.o.

MBS: 060090159

OIB: 76349281254

MATICNI BROJ TVRTKE: 0327255

OTP BANKA

IBAN: HR8224070001100560286

Kontakt

HR-21300 Makarska

Poljana don Mihovila Pavlinovica 1/3-P.P.2

Tel. +385(0)21 615976

Fax. +385(0)21 616909

Mob +385(0)91 6159760

E-mail:radio.makarska@gmail.com

            rmr@hi.t-com.hr

www.radiomakarska.com

Radno Vrijeme

Ponedjeljak – Subota 07.00 – 20.00